Registrujte se v eshopu a získejte 2% slevu z celé objednávky.  Objednejte 6 kusů stejného zboží a získejte navíc množstevní slevu 8%. Odečítá se automaticky v košíku (pouze po přihlášení).

Nové produkty a nové obaly výrobků SONAX v sezóně 2021

SONAX v roce 2021 přináší na český trh pár novinek, které samozřejmě najdete i v našem eshopu www.originalsonax.cz. Sezóna údržby vozů se s končící zimou rychle přibližuje a je na čase si novinky představit.

Vybrané SONAX výrobky dostaly nový obal. Níže najdete aktuální vzhled ORIGINAL SONAX. Nenechte se nalákat příliš nízkou cenou některých online prodejců. Můžete koupit prošlé zboží nebo výrobky těsně před expirační dobou spotřeby. Nemluvě o spoustě zboží SONAX, které je na různých eshopech prodáváno bez českých etiket a návodů. 

Pokud se zajímáte o právní normy související s prodejem zboží, určitě se podívejte na článek České Obchodní Inspekce o informačních povinnostech prodejce

Mimo jiné v článku ČOI najdete i informaci: "Prodávající se mnohdy pokouší zprostit své odpovědnosti za nedodání potřebných informací poukazem na fakt, že mu potřebné nebo správné informace neposkytl výrobce, dovozce nebo dodavatel. Tím se ovšem prodávající své odpovědnosti vůči spotřebiteli nemůže zprostit."

Original SONAX je autorizovaným prodejcem autokosmetiky a cyklokosmetiky SONAX a dodává zboží s českými návody a etiketami, které poskytuje výhradní dovozce do České Republiky MOTORSPORT spol. s r.o..

SONAX Novinky 2021

Keramická ochrana světlometů PROFILINE SONAX

Renovace, broušení a následná ochrana světlometů je v detailingu a údržbě vozidel stále populárnější. SONAX uvedl speciální keramickou ochranu světlometů, která byla laboratorně testována a schválena i renomovaným výrobcem svítidel a světel OSRAM.

Deset sáčků, které jsou dodávány v designové krabičce, obsahují speciální směs na křemíkouhlíkové bázi. Jednoduchá aplikace rozetřením na povrchu světlometu pomocí jednorázových utěrek k leštění a následné doleštění utěrkou z mikrovlákna zaručí světlometu ochranu až na rok. Jeden sáček vystačí na ochranu 2 světlometů. Doporučeno je aplikovat ochranu alespoň 1x ročně a to i bez předchozího broušení.

Keramická ochrana světlometů je jednou z nejlepších možných zabezpečení světlometů proti mechanickému poškození od kamínků, které v běžném provozu nejčastěji světlomety poškozují.

SONAX PROFILINE Ceramic Coating EVO

SONAX PROFILINE Ceramic Coating EVO je sada určená pro profesionální použití. Bez předchozích zkušeností s aplikací keramické ochrany hrozí, že výsledek nesplní očekávání. Následné odstranění špatně aplikované keramické ochrany může být velice nákladné a může mít za následek i poškození laku. Keramickou ochranu CC EVO (Ceramic Coating Evolution) je možné aplikovat na všechny čiré dvouvrstvé, matné laky i na vozidla chráněná PPF fólií (Paint Protect Film). Správnou a 100% účinnost nelze zaručit u jednovrstvých laků a starších nátěrů (např. nitrolaky). Eshopová cena je doporučená maloobchodní cena. Pro profesionály nabízíme individuální slevu, kterou je možno získat po registraci v našem eshopu. Po úspěšné registraci nám pošlete email s vaším IČ a sleva bude brzy aktivní.

Zboží SONAX s novými obaly v sezóně 2021/22

produkty SONAX v nových obalech jsou dodávány od února 2021. Starší obaly jsou v doprodeji. Na všechno zboží nabízíme záruku 2 roky. Doba spotřeby u produktů SONAX se liší v návaznosti na složení. Většina zimní autokosmetiky je použitelná po dobu 5 let od výroby. Jiné výrobky mají expiraci 3 roky. Záruka je platná 2 roky od data nákupu v eshopu www.originalsonax.cz. Datum výroby ovlivňuje datum nejpozdější spotřeby. Nové obaly budou postupně závaděny do prodeje přes sezónu 2021.

Detailní info o datu výroby najdete i v blogu.

Nové rozprašovače

všechno zboží jako např. Spray and Seal, Rychlovosk, Brilliant Shine Detailer, Čistič přístrojové desky, čistič motoru, péče o kůži XTREME, pohlcovač pachu SMOKE EX a další prostředky, které snadno vyfiltrujete použitím vyhledávání (obrázek lupy vpravo nahoře), když zádáte rozprašovač.  výjimkou je rozmrazovač oken, který se doprodává ze starší šarže a má původní rozprašovač. Použitelnost rozmrazovače oken je bez problémů 5 let. Oblé rozprašovače jsou sice ve výrobě již déle, pointa je, že v roce 2021 u nás výrobek s původním hranatým rozprašovačem nekoupíte.

 

Nové obaly

Originální produkty SONAX, které dostaly nový design a moderní vzhled pro sezónu 2021/22:

 

Nejlevnější není vždy nejlepší a ve 100% kvalitě. Ne nadarmo se říká, důvěřuj, ale prověřuj. Věřím, že Vám náš krátký průvodce pomůže prověřit spolehlivost Vašeho dodavatele autokosmetiky SONAX. Velmi oceníme, budete-li článek sdílet mezi přáteli na Facebooku nebo na jiných sociálních sítích.